پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

عذرخواهی وزیر خارجه عراق در تماس تلفنی با ظریف

عذرخواهی وزیر خارجه عراق در تماس تلفنی با ظریف وزیر خارجه عراق عصر امروز در تماسی تلفنی با ظریف ضمن عذرخواهی از تعرض به سرکنسولگری ایران در نجف، بر تعهد دولت متبوع خود برای حفاظت از اماکن دیپلماتیک و دیپلمات های ایرانی تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۰۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 November 28
کد خبر: ۲۹۱۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ به دنبال تعرض به سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف، «محمدعلی الحکیم» وزیر امور خارجه عراق عصر امروز (پنجشنبه) در تماسی تلفنی با محمدجواد  ظریف وزیر امور خارجه ایران ضمن عذرخواهی از این اقدام خرابکارانه بر تعهد دولت متبوع خود برای حفاظت از اماکن دیپلماتیک و دیپلمات های ایرانی تاکید کرد.

 

چهارشنبه‌ شب، یک گروه آشوب طلب به سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف حمله کرده و بخش هایی از این ساختمان را به آتش کشیدند. بر اساس گزارش منابع محلی، متجاوزان به کنسولگری ایران در شهر نجف، نه از اهالی این شهر بلکه عموماً گروهی نقابدار بوده‌اند که با برنامه‌ریزی برای این اقدام و آتش‌افروزی به نجف آمده بودند.

 

در طی این تعرض، ۴۷ نیروی امنیتی عراق‌ زخمی شدند.

 

در همین خصوص سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در اظهاراتی ضمن ابراز انزجار از تعرض به سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف خواستار برخورد مسئولانه، قاطع و موثر دولت عراق با عوامل مخرب و مهاجمان شد.

 

موسوی ضمن محکومیت این اقدام و با یادآوری مسئولیت و وظایف دولت عراق برای حمایت از اماکن دیپلماتیک و دیپلمات ها، افزود: مراتب اعتراض شدید ایران رسما به سفیر عراق در تهران ابلاغ شد.

 

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار